Mire megoldás a BIOKAL?

Melyek azok a problémák, amelyekre megoldást nyújthat a BIOKAL termékcsalád?

  • Humuszhiány

A BIOKAL termékcsalád minden tagjának alapvető összetevője a biohumusz, mely a megfelelő formában (oldat és tápkocka) hosszan tartó tápanyag utánpótlást biztosít.

  • Szárazság

Az időjárást sajnos még nem tudjuk befolyásolni, bár mindent megteszünk, hogy kivédjük viszontagságait. A BIOKAL javítja a növény vízgazdálkodását, így az jól hasznosítja az egyenlőtlen csapadék mennyiséget, átsegíti a növényzetet az átmeneti szárazabb időszakokon.

  • Kicsi, apró a termés (gyökér, répa, málna, eper, alma)

Az apró termés részben a szárazság és a tápanyaghiány miatt következik be, részben a növény fajtájának hibája. A BIOKAL-lal kezelt növény – mivel egészséges és erőteljes és vízháztartása is megerősített – nagyobb szem, nagyobb mennyiség és egészségesebb termést hoz.

  • Rövid a virágzási időszak, kevés megtermkenyített mag

A BIOKAL NÖVÉNYERŐSÍTŐ meghosszabbítja a virágzási időszakot, ezáltal javítja a megtermékenyített magok arányát (kötésarányt). A napraforgó esetén például a BIOKAL-technológia alkalmazása jelentősen csökkenti az üres magok kialakulását.

  • Alacsony a búza sikértartalma

BIOKAL használatával - a mennyiség növelése mellett - a gabona sikértartalma nő, minősége javul. A kiváló magyar gabona hírneve újra visszaállítható!

  • Természetes, méreg nélküli csávázószer nincs?

DE VAN! A BIOKAL 01 természetes, méreg nélküli csávázószer, melyet több éves kutató munka bizonyít.

 

AZ OLDAL TETEJE